Outhide festival te poziva na internacionalni webinar “Street art u borbi protiv urbane i socijalne marginalizacije”

January 3, 2020

Besplatan, internacionalni webinar “Street art u borbi protiv urbane i socijalne marginalizacije” biće održan u četvrtak 4. juna 2020. sa početkom od 10 časova.

Outhide festival će predstavljati Srbiju i tokom webinara izneti dosadašnje street art projekte ovog festivala, te njihov uticaj i ostvarene promene u lokalnoj zajednici.Webinar je organizovan od strane STreet ARt projekta Evropske Unije, sa ciljem umrežavanja evropskih gradova i promocije njihovog street art nasleđa kao moćnog alata građanskog aktivizma, povezivanja različitih kultura, te revitalizacije napuštenih oblasti i smanjenje socijalne marginalizacije.

Pored Outhide festivala, svoje iskustvo podeliće i renomirani street artist 2501, osnivačica Street Art Muzeja u Amsterdamu Anna Stolyarova i drugi učesnici iz 14 evropskih zemalja, kako iz javnog tako i iz privatnog sektora: Albanije, Bosne i Hercegovine, Češke, Francuske, Italije, Letonije, Portugalije, Poljske, Rumunije, Srbije, Slovenije, Nemačke i Holandije.Webinar će biti održan na engleskom jeziku, na Zoom platformi. Učešće je besplatno, a registracija može da se obavi putem linkahttps://bit.ly/2ZjWzdU


YOUR COMMENT